Orvosoknak

1. Hol találok a helyreállító reprodukciós orvoslásra ill. a NaProTechnológiára vonatkozó orvosi kutatási . eredményeket?

Egy angol nyelvű átfogó összefoglaló található a 2004 óta elvégzett és közzétett NPT-ra irányuló kutatásokra vonatkozóan a "The Medical and Surgical Practice of NaProTECHNOLOGY." szakkönyvben

További referenciák a Helyreállító Reprodukciós Orvoslás Nemzetközi Intézete (The International Institute of Restorative Reproductive Medicine, IIRRM) honlapján érhetők el.

A "The Medical and Surgical Practice of NaProTECHNOLOGY" szakkönyvben olvashatnak angol nyelvű összefoglalót A 2004 óta elvégzett és közzétett NPT-ra irányuló kutatásokra vonatkozó átfogó

További referenciák a Helyreállító Reprodukciós Orvoslás Nemzetközi Intézete (The International Institute of Restorative Reproductive Medicine, IIRRM) honlapján érhetők el.


2. Szeretném magam tovább képezni NaProTechnológiában. Hogyan tudhatnék meg többet

Magyar nőgyógyászok és endokrinológusok különféle módokon mélyíthetik el ismereteiket NaProTechnológiában, hogy azt a későbbiekben orvosi munkájukban alkalmazni tudják:

  1. Az évenként szervezett tanfolyamok egyikén való részvétellel. A Creighton Egyetem által szervezett tanfolyamokról az aktuális információ itt olvasható.
  2. A témában megjelent szakkönyv beszerzésével: "The Medical and Surgical Practice of NaProTECHNOLOGY."
  3. Orvosi továbbképzéseken való részvétellel, ahol az NPT-t bemutatják és eredményeit megvitatják. A minden év nyarán megszervezésre kerülő American Academy of FertilityCare Professionals kongresszusa erre kiváló alkalom.
  4. Az IIRRM éves közgyűlésén való részvétellel.
  5. Az IIRRM-hez való csatlakozással, és ezáltal az on-line elérhető kutatások eredményeihez, az orvosi irodalom, szakmai viták és éves közgyűlések anyagához való hozzáféréssel.


3. Szeretnék részt venni a helyreállító orvoslás és a NaProTechnológiára vonatkozó kutatásokban (orvosként). Hogyan segíthetek?

A kutatásokban való részvétel egyik legjobb módja, ha csatlakozik az IIRRM-hez és velünk együtt dolgozza ki és implementálja a kutatási protokollokat. Protokolljainkon a világ számos országából, számos orvos dolgozik jelenleg is.